Utsalg

Stange Vestbygd byr på en rekke gårdsutsalg og landlivsbutikker. Her finnes lokale produkter som ost, grønnsaker, blomster, garn og bær.

Utsalg Stange Vestbygd

Åpne gårder

I Stange Vestbygd finner du gårder som avhengig av sesong, byr på et stort utvalg av lokale spesialiteter og råvarer, som grønnsaker og bær, syltetøy, ost, hjembakst og prisbelønt øl.

Utsalg Stange Vestbygd

Åpne gårder

På Stange Vestbygd finner du en rekke åpne gårder som gjør det mulig å kjøpe ferske grønnsaker, flatbrød, syltetøy, ost, sjokolade og masse andre spennende varer.

Hamarregionen_Skibladner_Photo Frederik Garshol

Unike opplevelser

Stange Vesbygd er et nasjonalt viktig kulturlandskap hvor der arbeides det bredt med å legge til rette for et rikt tilbud for opplevelse, turer og arrangementer.

Unike opplevelser

I Stange Vestbygd finner du et mangfold av aktører. Emma hos Strikkeriet selger kvalitetsstrikk eller du kan bestille ditt eget drømmeplagg. Hoels Gartneri er kjent for ansatte som kan faget sitt, og her bugner det av lokalt produserte planter av beste kvalitet. I Stangebyen finner du små og lokale butikker, slakter, bakeri og serveringssteder innen kort gangavstand.

Jordbær

OPPLEV STANGE VESTBYGD

Finn relevante aktører