Gårdsutsalg og nisjebutikker

Stange Vestbygd byr på trivelige gårdsutsalg og nisjebutikker. La deg friste av det store utvalget!

Utsalg Stange Vestbygd

Gårdsutsalg

Gårdsutsalgene byr på et stort utvalg av grønnsaker, frukt og bær, egg, meieriprodukter, kjøttvarer, hjembakst, saft og annet prisbelønt drikke. Er du interessert i gode råvarer og spesialprodukter, bør du legge turen til Stange Vestbygd.

Utsalg Stange Vestbygd

Åpne gårder

På Stange Vestbygd finner du en rekke åpne gårder som gjør det mulig å kjøpe ferske grønnsaker, flatbrød, syltetøy, ost, sjokolade og masse andre spennende varer.

Hamarregionen_Skibladner_Photo Frederik Garshol

Unike opplevelser

Stange Vesbygd er et nasjonalt viktig kulturlandskap hvor der arbeides det bredt med å legge til rette for et rikt tilbud for opplevelse, turer og arrangementer.

Nisjebutikker

I Stange Vestbygd finner du et mangfold av aktører. Hoels Gartneri er kjent for sitt store utvalg av egenproduserte planter og urter. Hos Annes solsikker og lin, kan du plukke din egen blomsterbukett eller kjøpe en bukett fra bua. Og på Fokhol gård kan du på sensommeren rusle rundt i blomsterhagen å plukke din egen økologiske bukett.

Det lille, lokale slakteriet; Trygve Brovold etablert i 1936, holder fortsatt på mange av de gamle oppskriftene. Her lages pølser med de beste råvarene og uten tilsetningsstoffer, spekepølser, karbonader og burgere.

Er du på jakt etter en unik gave anbefales en tur innom museumsbutikken på Atlungstad Brenneri.

linbukett annes solsikker

OPPLEV STANGE VESTBYGD

Finn relevante aktører