Overnatting

Stange Vestbygd byr på overnatting i idylliske omgivelser. Vertskapet på gårdene forteller deg gjerne om stedets tradisjoner og historien, og sørger for at du får en minnerik opplevelse!

Selskapslokale på Bryhni Søndre.

Gjestegårder

Gjestegårdene i Stange Vestbygd har hver sin unike historie. Felles for de alle er et vertskap som får deg til å slappe av og føle at du blir godt tatt vare på. I tillegg til overnatting, er mange av gårdene godt egnet for møtevirksomhet, firma-arrangementer, jubiléer og bryllup. Idylliske omgivelser og historiske bygninger, gir konferansedeltakere ekstra inspirasjon i en ramme av ro og frihet.

Fjetre gård

Gjestegårder

Stange Vestbygd har en rekke gjestegårder for enhver smak. Opplev historiske bygninger i idyllisk landskap. I tillegg til overnatting passer Gjestegårder perfekt for møter, konferanser, firmaarrangementer, jubileum og bryllup.

Selvhushold og B&B

Noen gårder tilbyr overnatting med selvhushold eller Bed & Breakfast. Du finner både velutstyrte kårbygninger eller stabbur på gårdstun som egner seg godt som feriebolig for mindre grupper eller to familier sammen. Mange av gårdene er omgitt av store hager, hvor det er trygt for barn å å leke. På Sveen gård kan du også få levert frokostkurv eller bestille en tre-retters middag med egen kokk som kommer og lager maten.

Siden Gudbrandsdalsleden går gjennom Stange Vestbygd, tar også noen av gårdene imot pilegrimer som er på vei nordover.

Kjøkkenet på husmannsplassen Bekken, Sveen gård er fullt utstyrt for selvhushold
Overnatting

Pensjonat og B&B

Bo på et koselig pensjonat, eller Bed & Breakfast. Her har du muligheten til å planlegge og oppleve en annerledes og opplevelsesrik overnatting i landlige omgivelser.

Inspirasjon

Les mer om aktører som tilbyr overnatting

OPPLEV STANGE VESTBYGD

Finn relevante aktører