image

Mjøsli Hytter og Naturpark

Kortreist fritid
Kortreist fritid hos Mjøsli Hytter og Naturpark

Mjøsli Hytter og Naturpark er et veletablert hytteområde, beliggende kun en time fra Oslo og 30 minutter fra Gardermoen. Område ligger i solhellinga sør for Espa, 350-500 meter over havet, med storslått utsikt utover Mjøsa.

– De som kjøper hytte her, ønsker kort reisevei, komfort og vil bruke hytta hele året. Området passer alle generasjoner, enten du er ute etter et rolig hytteliv eller en aktiv livsstil, forteller Otto K. Blix Hulbak fra Mjøsli Hytter og Naturpark.

Mjøsli var tidligere en del av Stange Almenning og skogene bak hytteområdet, byr på flotte friluftsopplevelser året rundt, som tur-, ski-, jakt- og sykkelmuligheter. Det er et eldorado for sopp- og bærsankere, og de idylliske skogsvannene innbyr til en dukkert. Inne på området er det turstier på kryss og tvers, og en hyggelig grillhytte er mye brukt av hyttefolket og tilreisende. I området finner du volleyballbane, fotballøkke, trampoline, klatrejungel, petanquebaner, sandkasse og ellers mange møtepunkter som bord og gapahuk.

Alt er lagt til rette for at barna skal trives på Mjøsli.
Klatrejungelen er spennende for de små.

Det er kort vei til Espa servicesenter og «Bolleland», veikro og ladepunkt for EL-bil. Ladepunkt for EL-bil er det også på Mjøsli. Oda.no leverer dagligvarer i Mjøsli. Med hyttene er det også mulig å kjøpe båtplass i Mjøsa nede ved Strandlykkja.

Utleiehytter til fritid og arrangementer

I tillegg til hyttetomter og nøkkelferdige høystandard-hytter, leier også Mjøsli ut hytter til private og bedrifter under begrepet Mjøsli Lodge. Fordelt på mange hytter, kan vi ta imot store grupper, så vel som enkeltpersoner og par.

Hyttene passer både store og små familier, som vil kose seg en helg eller ferieuke. Storstua har fire soverom, to med eget bad. Lillehytta, som ligger vegg i vegg, har fire soverom. Til sammen har disse hyttene åtte soverom og 15 sengeplasser.  Villa Heidi har ni senger fordelt på fire soverom, fullt utstyrt kjøkken og to bad. Både Storstua og Villa Heidi har store og gode jacuzzier, der du kan nyte utsikten.

Konglehyttene, som det er tre av, er de minste hyttene. De passer perfekt for kjærestepar eller to venner som vil besøke et unikt sted.  Hytta har alt du trenger i tillegg til en liten badstue og uteplass med mulighet for å lage mat over bål. Alle hytter leveres med ferdig oppredde senger og håndklær.

– Vi kan tilby gode konferansefasiliteter og har kapasitet til møter og seminarer for 20 personer, forteller Otto Blix Hulbak. Storstua egner seg også godt til ulike arrangementer som konfirmasjon, bryllup, barnedåp og runde dager.  Det er mulig å legge til rette for overnatting for 40 gjester fordelt på cirka 20 rom.

Kjøkkenet i Storstua godt utstyrt og tilpasset selvbetjening, men vi kan også tilby servering og aktiviteter i samarbeid med lokale aktører, avslutter Blix Hulbak.

Velkommen til Mjøsli for påfyll av opplevelser og natur!

 

Fasiliteter

Overnatting

Åpningstider

  • Mandag 09:00 - 17:00
  • Tirsdag 09:00 - 17:00
  • Onsdag 09:00 - 17:00
  • Torsdag 09:00 - 17:00
  • Fredag 09:00 - 17:00

Kontakt

Arrangement

No event found!

Andre aktører

Pilegrimssenter Hamar

Storhamargata 125, 2315 Hamar

Sov godt i gode senger på Sveen gård

Sveen gård

Sandvikavegen 180 2312 Ottestad

Røne Nordre Gjestehus

Røne Nordre gård

Rønegutua 89, 2335 Stange

Herkestad Gård

Vestbygdvegen 370, 2312 Ottestad

Fokhol Gård

Fokholgutua 216, 2335 Stange

Katter i harmoni

Lerud Kattepensjonat

Mågårdvegen 160, 2334 Romedal

Store Gillund

Gillundvegen 83, 2335 Stange

Bryhni Søndre

Brynivegen 53, 2335 Stange

Fjetre Gård

Sandvikavegen 185, 2312 Ottestad

Åpningstider

  • Mandag 09:00 - 17:00
  • Tirsdag 09:00 - 17:00
  • Onsdag 09:00 - 17:00
  • Torsdag 09:00 - 17:00
  • Fredag 09:00 - 17:00

Kontakt

Arrangement

No event found!