Opplevelser på ski

På Stange finnes en rekke skiløyper, og løypekomiteen jobber iherdig hele vinteren for å lage et nett av løyper. Det arrangeres også skirenn gjennom vinteren.

Løypetilbudet i området rundt Stange sentrum til og med Ottestad består av nykjørte løyper samt en egen lysløype.  Det er lys i Lysløypa ved Stange sentrum mellom ca kl 17.30 – 21.30 i skisesongen. Informasjon om løypenettet rundt Stange (inkl. lysløypa), Vestbygda og Ottestad kan du følge på denne facebooksiden.

Populære løyper:

Røhnerunden
Hosmestad
Jønsberg
Vestbygda

Gi ditt løypebidrag

Stange

Vinteren er godt i gang med skiløyper og skirenn. Vi jobber nå for å finansiere en ny snøscooter, som skal bedre kapasiteten vår. Har du lyst til å bidra til drift av skiløypene og/eller til ny scooter, så kan du gi en skjerv på konto 1822.75.10486 eller til Vipps 507156. Dette går til Løypegruppen i Stange sportsklubb. Alle størrelser på bidrag er velkomne, og pengene går direkte til drift av løyper.

Ottestad

Nå kjøres det flotte skispor mange steder i Stange. Alt på frivillig basis. I Ottestad er dette i regi av skigruppa. Nå må vi på nytt reparere scooteren i tillegg til at vi kjøper ny sporsetter for å sette enda bedre spor. Vi hadde satt stor pris på om dere som benytter dere av tilbudet gir en skjerv på Ottestad ILs konto: 1813. 65. 01980 eller på Vipps nr. 130463

Stange vinterstue

OPPLEV STANGE VESTBYGD

Finn relevante aktører