Lansering av Stange Vestbygds digitale satsning

Rundt om i Stange Vestbygd finner du nå mange hvite traktoregg, som har fått hvert sitt magebelte med QR-kode på. Ved å bruke din egen mobiltelefon kan du bli kjent med aktører i nettverket Stange Vestbygd.

 

Det er også plassert ut traktoregg ved skulpturen «Seeding» ved Uthuskrysset, i Stange sentrum og i Ottestad. QR-kodene sender folk inn på nettsiden til Stange Vestbygd.

Formidlingen skal inspirere med kunnskap og innsikt på en enkel måte, ved å bringe deg ut på oppdagelsesferd hos aktører, som har noe å tilby. Du får høre om aktivitetene, historiene og møte folka som holder kulturlandskapet i hevd.  Nettverket Stange Vestbygd har med dette tatt nok et skritt videre i sin aktive formidling. Her har du en digital satsning som vil engasjere både store og små.

Det er Lage Thune Myrberget, som gjennom StoryPhone AS, er engasjert til å skape aktiv formidling av Stange Vestbygds medlemmer. Prosjektet er i første fase og vil utvikle seg videre.

 

Dette gjør du:

– Skann QR-kodene på traktoreggene.

– Last ned izi.travel.

– Velg norsk bokmål.

– Velg tur.

God tur!

Landbruks- og matminister Sandra Borch klippet “snoren” til traktoregget på Søndre Elton og erklærte Stange Vestbygds digitale satsning for åpnet. Dette skjedde samme dag som landbruks- og matministeren delte ut den nasjonale kulturlandskapsprisen 2022 til Stange Vestbygd-nettverket.

Velkommen til «Oppdag Stange Vestbygd»!

TAGS
Aktører

Se også

Andre aktører

Pilegrimssenter Hamar

Storhamargata 125, 2315 Hamar

Sov godt i gode senger på Sveen gård

Sveen gård

Sandvikavegen 180 2312 Ottestad

Kausvol gard

Stangevegen 925 2335 Stange

Trygve Brovold Stange

Storgata 23, 2335 Stange

Tangen Dyrepark

Kolomoen 904, 2337 Tangen

Norsk Motorhistorisk Museum

Gamle Stangeveg 39, Lindstad vestre, 2335 Stange

Røhne nedre gård

Jernbanegata 287, 2335 Stange

Røne Nordre Gjestehus

Røne Nordre gård

Rønegutua 89, 2335 Stange