Mai i Stange Vestbygd

Mai er en forsmak på sommeren og tiden for festdager.

 

Onsdag 8. mai kan du delta på MuseumsNATT, hvor veteranbusser bringer deg til ni ulike steder i Hamar og Stange i løpet av kvelden. I Stange Vestbygd kan du bli med til Atlungstad Brenneri hvor det blir  foredrag, omvisning, musikk og servering av småretter fra regionen.

Hva er greia med 50-tallet? Det får du samme kveld vite når Norsk Utvandrermuseum inviterer til Amazing American fifties-fest, fastfood og øl.

 

Baneåpning

Atlungstad Golf ønsker gamle og nye spillere velkommen til ny sesong på Atlungstad Golf 8. mai.

 

17. mai

Det største som skjer i mai er 17. mai! Atlungstad Brenneri inviterer til feiring av nasjonaldagen med stor festbuffé og god stemning. Hos Ingeborg Refling Hagen kulturhus Fredheim blir det åpen kafé med servering av kaffe og vafler.

 

Spekemat hører med på 17. mai og vil du gjøre det lettvint, så kan du bestille spekematfat hos Trygve Brovold AS. Hos Fredheim gårdsutsalg er hyllene fylt opp med smakfulle spesialiteter som en av vårens favoritter; ramsløksmør.

 

Sesongåpning av stabburspuben

Fjetre gård åpner sommersesongen på stabburspuben 19. mai. Blir været fint kan også den store uteserveringen tas i bruk. Puben er åpen hver fredag i juni og august og på forespørsel i sommerhalvåret. Det er også mulig for grupper fra 15 til 30 personer å bestille matservering.

 

Mai i hagen

Mai er også tiden hvor det er fint å plante og lørdag 25. mai inviterer Fokhol gård til vårfest. Da kan du bl.a. handle med deg hjem biodynamiske/økologiske ungplanter som tomat, agurk, salat, gresskar, squash, kål og diverse urter og blomster

TAGS
Aktører

Se også

Andre aktører

Pilegrimssenter Hamar

Storhamargata 125, 2315 Hamar

Sov godt i gode senger på Sveen gård

Sveen gård

Sandvikavegen 180 2312 Ottestad

Kausvol gard

Stangevegen 925 2335 Stange

Trygve Brovold Stange

Storgata 23, 2335 Stange

Tangen Dyrepark

Kolomoen 904, 2337 Tangen

Norsk Motorhistorisk Museum

Gamle Stangeveg 39, Lindstad vestre, 2335 Stange

Røhne nedre gård

Jernbanegata 287, 2335 Stange

Røne Nordre Gjestehus

Røne Nordre gård

Rønegutua 89, 2335 Stange