Finn føjulsstemningen i Stange!

Det er noe eget med tida før jul. Det er ventetid, tradisjoner, og kos. I Stange er det aldri vanskelig å finne fram til den gode gammeldagse julefølelsen, til tradisjonelle julesmaker og de ekte og nære opplevelsene.

 

I årets førjulstid vil det bli ekstra lett å planlegge på forhånd. Nettverket Stange Vestbygd har i samarbeid med Stange kommune og Stange sentrumsforening, samlet sammen tips til en innholdsrik førjulstid under fanen «Stange og Vestbygdas julekalender 2022». Her kan du finne inspirasjon til aktiviteter som passer deg.

 

Julekalenderen vil bli vist på Stange kommunes nettside i desember. Siden det som oftest bare er en overraskelse bak hver luke i en julekalender, har julekalender-teamet etter beste evne valgt ut en hovedaktivitet for hver luke.

 

Hvor finner du julekalenderen?

Arrangementene vil du finne på Stange kommunes nettsider, hos arrangørene, på Facebook og andre medier. De publiseres på QR-kodene via izi.travel på høyballene du finner rundt i Stange Vestbygd. Du vil også finne «julebannere» på enkelte sentralt plasserte høyballer i kommunen, og plakater med programmet flere steder.

 

Julekalender-lansering

Julekalenderen ble åpnet og presentert for aktører og arrangører 7. november på Tingvold i Stangebyen. Aktørene har bidratt med spennende arrangementer og aktiviteter for både små og store. Det vil bli mye å velge mellom fra gårdsklokkene ringer inn desember, til kirkeklokkene ringer jula inn.

Jul i Stange-lansering 22
Prosjektledere for Julekalenderen 2022 er Geir Bie og Lage Thune Myrberget. Her sammen med sopran Maren Myrvold og kultursjef i Stange kommune; Kjersti Krageberg. Maren er blant annet kjent for samarbeidet med Knut Wold om juleforestillingen «Den grønne votten» på Sørum gård.
Fotokunstner Marte Gulbrandsen (til venstre), samarbeider med vertskapet på Bryhni Søndre om et spennende førjuls-program.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

God førjul!

#julaistange

 

 

 

TAGS
Aktører

Se også

Andre aktører

Sommerteateret på Atlungstad

Sandvikavegen 214, 2312 Ottestad

Pilegrimssenter Hamar

Storhamargata 125, 2315 Hamar

Sov godt i gode senger på Sveen gård

Sveen gård

Sandvikavegen 180 2312 Ottestad

Kausvol gard

Stangevegen 925 2335 Stange

Trygve Brovold Stange

Storgata 23, 2335 Stange

Tangen Dyrepark

Kolomoen 904, 2337 Tangen

Norsk Motorhistorisk Museum

Gamle Stangeveg 39, Lindstad vestre, 2335 Stange

Røhne nedre gård

Jernbanegata 287, 2335 Stange