image

Aktivent

De gode opplevelsene

De gode opplevelsene

Aktivent arrangerer events med hele Hedmark som nedslagsfelt, hovedsakelig for bedriftsmarkedet.

Vi har tro på verdien av de gode opplevelsene våre gjester får i fellesskap, og vår erfaring og kunnskap gjør det enkelt og kostnadseffektivt for våre kunder å arrangere aktive konferanser og events, sier Jonas Hasselgren, daglig leder og deleier i Aktivent.

Jonas har jobbet med aktiviteter og events i 20 år. Han er både kreativ og løsningsorientert, og strekker seg gjerne det lille ekstra for å imøtekomme kundenes ønsker. I tillegg jobber Jonas også profesjonelt som fotograf.

Sammen med Olve Norderhaug driver han med aktiviteter og events til grupper, hovedakelig bedriftsmarkedet, med hele Hedmark som nedslagsfelt.

– Vi arrangerer for eksempel Mjøskamp, som er samarbeidsøvelser der man konkurrerer i lag og som er veldig bra for teambuilding, mener Jonas.

– En annen populær aktivitet er The Lockdown, et altoppslukende og underholdende escape game. Deltagerne har 60 minutter på å løse oppdraget. Målet er å knekke koder, samle bokstaver og løse hovedoppdraget for å unngå bedriftens største katastrofe noensinne. De beste lagene er de som forstår styrken av et godt samarbeid, planlegger godt og fordeler arbeidsoppgaver på en god måte. Spillet kan også tilpasses ved å innlemme faglig innhold fra det aktuelle selskapet.

Aktivent har egen profesjonell fotograf i Jonas, som tar bilder under eventet.

– Det er alltid like gøy å vise dem frem under middagen, forteller han.

Eventselskapet har ellers et utvalg av utstyr som er nødvendig for alle events, og skaffer gjerne mat og drikke til arrangementene. De har også tilgang til konferanselokaler, selskapslokaler og overnatting.

– Vi tar imot både små og store grupper, og fordi vi kjenner området skaffer vi også gode betingelser, avslutter Jonas Hasselgren. Som ønsker bedrifter i Hedmark hjertelig velkommen til… litt påfyll

Kontakt

Arrangement

Ingen arrangement funnet!

Andre aktører

Norsk Motorhistorisk Museum

Gamle Stangeveg 39, Lindstad vestre, 2335 Stange

Røhne nedre gård

Jernbanegata 287, 2335 Stange

Røne Nordre Gjestehus

Røhne Nordre gård

Rønegutua 89, 2335 Stange

stange vestbygd landskap

Stange Kommune

Storgata 45, 2335 Stange

Norsk Utvandrermuseum

Ingrid Semmingsens veg 10, 2312 Ottestad

Hoels Gartneri

Fokholgutua 286, 2335 Stange

Alm Østre Gård

Almsgutua 59, 2335 Stange

Atlungstad Golf

Sandvikavegen 222, 2312 Ottestad

Stange kirke

Stange Kirke

Vestbygdvegen 2, 2335 Stange

Søndre Elton Gård

Vestbygdveien 298, 2312 Ottestad

Kontakt

Arrangement

Ingen arrangement funnet!