Next Event

Date

06 Mar 24
Expired!

Time

19:15 - 20:30

Livsnyterhagen med Anders Røyneberg og åpning av frøbiblioteket

I Livsnyterhagen – enkle og unike ideer for uterommet, får du gode råd til hvordan du skaper en vakker og bruksvennlig hage. Du får også tips til hvordan du kan ta utgangspunkt i stilen og uttrykket på hjemmet ditt når du anlegger og oppgraderer hagen din, og hvordan du kan tilføre unike vekster og elementert. Fra første til siste side byr Anders Røyneberg på grunnleggende hagekunnskap om blant annet stauder, planting i krukker, vannelementer, materialbruk og moderne beskjæring av busker og trær. Han viser også hvordan du anlegger en blomstereng, og tipser om både trendblomster og planter det er enkelt å lykkes med.

I tillegg til foredraget, inviterer Stange bibliotek til åpning av frøbibliotek. Frøbiblioteket er et fint sted å starte på sommerprosjektene i hagen eller på balkongen. Her kan du hente frø, velg blant frø til både grønnsaker, urter og insektsvennlige planter. Dyrk – nyt hagen – sank frø og lever tilbake til frøbiblioteket. Det er helt gratis!

Program:

Kl. 18.30: Adm. dir. i Graminor, Kristin Børresen, snakker om Graminors arbeid med blant annet bærekraft og selvforsyning, samt om Svalbard globale frøhvelv.

Kl. 19.15: Offisiell åpning av Stange frøbibliotek ved Kristin Børresen.

Kl. 19.30: Livsnyterhagen med plante- og hageprofil Anders Røyneberg. Hvordan skape en hage som krever liten innsats, hvor du virkelig kan senke skuldrene og nyte livet.

 

Det blir en kveld der det både blir mulig å lære noe nytt, men ikke minst la seg inspirere.

 

Velkommen til Stange bibliotek!

Fotograf: Astrid Waller.

The event is finished.