Ingeborg Refling Hagens kulturhus Fredheim

Location

Ingeborg Refling Hagens kulturhus Fredheim
Vikslia 2, Tangen
Website
https://kulturhusfredheim.no/

Next Event

Date

26 Apr 24
Expired!

Time

00:00 - 00:00

Ingeborgdagene

Litteraturfestivalen Ingeborgdagene arrangeres for sjette gang på Fredheim.

Kulturarrangementet har bredt fokus på kunst- og kulturmangfold, og på dagsaktuelle temaer som vekker engasjement og følelser.
Ingeborgdagene henter inspirasjon Ingeborg Refling Hagens liv og virke. På programmet står bokbad, tekstopplesning, Ingeborgvandring, innlegg, debatt, kunstutstilling, konsert og dans, i tillegg til skrive- og tegnekurs, forfatterbesøk og eventyrstund for barn. Programmet involverer samfunnsaktuelle aktører på nasjonalt nivå så vel som engasjerte sambygdinger, som i sum bidrar til et mangfoldig og unikt arrangement som setter spor.

Fredag 26. april blir det til konsert med Thomas Tvedt, sang, og Ivar Anton Waagaard, piano. Konsertstart kl. 18.00 i Kulturlåven på Fredheim.

Thomas Tvedt har en stemmeprakt og formidlingsevne som setter spor, og ble for alvor kjent da han i 2023 kapret andreplassen i «The Voice», hvor han deltok som programmets første blinde deltaker. Tvedt er utdannet ved Norges Musikkhøgskole, og med seg på piano har han Ivar Anton Waagaard, førsteamanuensis i akkompagnement ved Norges Musikkhøgskole. Waagaard har spilt i turneer, konserter og festivaler i inn- og utland.

Ingeborgdagene arrangeres av Ingeborg Refling Hagens kulturhus Fredheim og Stange kommune/ Stange bibliotek. Les mer om programmet HER

 

Tidspunkt:

  • 26. april, kl. 19.
  • 27. april, kl. 10.
  • 28. april, kl. 10.

Billetter kommer for salg på hoopla.no.

X

The event is finished.