Overnatting

Stange Vestbygd byr på overnatting i vakre omgivelser. Vertskapet på gårdene forteller deg gjerne om stedets tradisjoner og historie, og sørger for at du får en minnerik opplevelse!

Fjetre gård

Gjestegårder

Gjestegårdene i Stange Vestbygd har hver sin unike historie. Felles for de alle er at her kan du slappe av og føle at du blir godt tatt vare på. I tillegg til overnatting, tar noen av gårdene imot grupper for møtevirksomhet, firmaarrangementer, jubiléer og bryllup.

Fjetre gård

Gjestegårder

Stange Vestbygd har en rekke gjestegårder for enhver smak. Opplev historiske bygninger i idyllisk landskap. I tillegg til overnatting passer Gjestegårder perfekt for møter, konferanser, firmaarrangementer, jubileum og bryllup.

Selvhushold og B&B

Noen gårder tilbyr overnatting med selvhushold eller Bed & Breakfast. Hvorfor ikke koble av med barna på bondegårdsferie i Stange Vestbygd? Du kan også ta med vennegjengen og kombinere oppholdet med golfopplevelser på Atlungstad Golf eller sette av en dag til sykling på idylliske landeveier i kulturlandskapet.

Overnatting
Overnatting

Pensjonat og B&B

Bo på et koselig pensjonat, eller Bed & Breakfast. Her har du muligheten til å planlegge og oppleve en annerledes og opplevelsesrik overnatting i landlige omgivelser.

Inspirasjon

Les mer om aktører som tilbyr overnatting

OPPLEV STANGE VESTBYGD

Finn relevante aktører