Male- og inspirasjonskurs

5.januar 2012  |  nyheter

Bli med på kurs med akryl som medium på Store Gillund gård, i samarbeid med Gustavas Kulturfabrikk. Kurset passer for grupper fra 10 – 20 personer og du trenger ingen forkunnskaper.

Etter en kort innføring i fargelære, komposisjon, form og teknikker hentes inspirasjon fra kulturlandskapet, fra vannet, strandlivet og båtene ved Mjøsa på Gillundstranda. Vi lager skisser og etter utflukten, i studioet i hovedbygningen på Store Gillund, blir den enkelte deltaker utstyrt med lerret, pensel og farger – og det blir bilder!

Praktisk: Undervisning fra kl 13-18, inkl oppsummering og servering. Periode: Medio mai til medio august.

Pris: Kr 950,- per person, som inkluderer bruk av maling, staffeli, pensler og papir/materialer. Du trenger ikke kjøpe noe i forkant. Servering av kaffe, te, kake, frukt og fingermat. Drikke til maten kommer i tillegg.

Minimum antall: 10 personer.

For mer informasjon, ta kontakt på post@hamarregionen.no.